Představujeme PPCeshop.cz – první obchod s PPCéčkami

Líbí se vám příspěvek? Sdílejte jej!

UPDATE 2017: Provoz projektů byl ukončen, jelikož se ukázalo jako nemožné řešit PPC jako balíček. Kontaktujte nás a pošleme vám individuální nabídku.

V poslední době nás velmi často kontaktovali i velmi malé společnosti nebo živnostníci, kteří se o nás dozvěděli od přátel, a chtěli také optimalizovat marketing výkonově. Rozhodli jsme se, že to zkusíme a vytvořili balíčkovitá PPC řešení za skvělé ceny. Celou dobu při vývoji produktů jsme se snažili, aby PPC byla funkční, aby bylo možné využít data k rozhodování alespoň v omezeném rozsahu, aby klient vždy věděl, za co platí a zároveň aby cena zůstala nízká.

Naším cílem v Marketing Makers je spolupracovat s rostoucími malými a středními společnostmi, které chtějí dělat marketing opravdu výkonově. Se společnostmi, které mají dost reportů od agentur, kde vrcholovou statistkou je počet přehrání videa a doba strávená na stránce. Střední společnosti si nemohou dovolit Google Analytics Premium, různé vizualizační nástroje, BI nástroje a API týmy pro propojení všeho se vším. Pomocí dostupných technologií dokážeme i pro střední společnosti vytvořit výkonový marketing založený na datech.

PPCeshop rozšiřuje naši působnost i na velmi malé projekty, které jsme zatím realizovali zřídka, jelikož jsme byli pro takové společnosti příliš drazí. Věřím, že PPCeshop.cz umožní i velmi malým společnostem s námi spolupracovat a stavět kvalitní marketing.

Přihlaste se k našemu newsletteru
Posíláme jej maximálně 4x ročně. Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro účely newsletteru.
Další příspěvky od našich specialistů
Google Analytics

MeasureCamp Czechia 2023

V sobotu 9. září se konal svátek webové analytiky. Byli jsme nejen jeho hrdými sponzory, ale také jsme přispěli naší prezentací – Consent mode from

Google Analytics

Záloha dat ze starých Google Analytics

1.1.2023 měly skončit staré Google Analytics. Stále ale fungují (už ale máme první účty, které data nesbírají!), ale datům v nim bychom už stejně příliš